Beoordelingen van Saboroso Barendrecht

Recente recensies van Saboroso Barendrecht

5 sterren na 37 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Spectaculair lekker!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We konden erg genieten van de maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker! Heerlijk patatjes en kip. Vandaag hebben we er lekkere gegrilde groenten en aubergine bij gegeten 😋 ! Echt even genieten

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld in twee weken en de kwaliteit was weer super! Mijn man en ik hadden de gegrilde ribeye en onze dochter de spareribs. Alles was top! Zelfs de frietjes waren bij thuiskomst nog krokant. Dit restaurant is een absolute aanrader.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren weer heerrrrrrlijk!!! Hier wordt je gewoon blij van :)

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer die lekkere kip besteld ,was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we niet gewoon aan tafel kunnen in de zaak , was het toch even gezellig. En het eten was super verzorgd een dikke 10

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren eten afgehaald voor drie personen. We hadden 1x halve kip, 1x spareribs en 1x gegrilde Picanha. Het was echt TOP!!!! Heerlijk gegeten. Friet was bij thuiskomst ook nog lekker knapperig, dus niks op aan te merken. Om het af te maken nog een echt Portugees gebakje ‘Pastel de Nata’ uit eigen keuken. Ook deze was top! Dit is zeker voor herhaling vatbaar, maar uiteraard gaan we liever gezellig in het restaurant zitten. Hopelijk mag de horeca snel weer open!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Maaltijdsalade is heerlijk.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vriendelijk restaurant, eten goed verpakt en bijzonder smakelijk! Snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke gezegende hap bij Saboroso. Hier kan geen afhaal tegenop !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook nu smaakte het afgehaalde eten uitstekend, goed verpakt en nog steeds lekker warm bi thuiskomst. Zodra als het kan, komen we weer

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het verwerken van orders biedt ruimte voor verbetering. Bij het ophalen van de bestelling bleek één van de gerechten goed te zijn opgenomen. We konden kiezen voor een alternatief, of een kwartier langer wachten. Tevens was het niet op de afgesproken tijd klaar. Eenmaal weer thuis kwamen we er ook nog eens achter dat er een gerecht niet was meegegeven. Dit is netjes opgelost doordat Saboroso dit gerecht zelf alsnog heeft gebracht met een extra gerecht als goedmakertje (rijst), maar uiteindelijk zaten we een uur later pas met de volledige bestelling aan tafel. Zonde, want de mensen en de keuken zijn authentiek en het eten is verder heerlijk.

Reactie van Saboroso:Beste Justin, Wij waarderen enorm uw feedback en begrijpen deze volledig. Er was inderdaad een fout begaan in de keuken, graag zouden wij bij een volgende keer de kans mogen krijgen het helemaal recht te zetten . Onze excuses voor het ongemak. Team Saboroso

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd maar helaas bleek 1 van de voorgerechten + een bijgerecht te ontbreken. Na even bellen, werd dit snel nageleverd. Het eten was zoals we gewend zijn, gewoon goed.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we kunnen bestellen terwijl Saboroso dicht is. Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Reactie van Saboroso:Door een foutje in het bestelsysteem stond de bezorging als gesloten en het afhalen open. Maar gelukkig hebben we het met u samen kunnen oplossen en alsnog de bestelling bij u mogen bezorgen. Hoop dat het eten verder heeft gesmaakt. Bedankt voor uw bestelling bij ons, graag tot een volgende keer. Team Saboroso

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service en net zo lekker als in het restaurant. Eten was warm en goed verpakt ! Maar hopelijk kunnen we weer snel in het restaurant terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten van de grill, precies op tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vlees en prima krokante patat. Helemaal perfect

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ontzettend lekker, vlees precies medium,vis heerlijk krokant alsmede de frites. Genoten met hoofdletter G

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Piri Piri was weer heerlijk.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hopen dat we nog heel lang van jullie eten kunnen genieten. Hopelijk binnenkort weer op jullie terras! Wat een fijne mensen en heerlijk eten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals altijd. Uurtje bezorgtijd, maar dat is zeker netjes voor een vrijdag. Wat ik zo lekker vind aan het eten is die rokerige smaak, zelfs de groente heeft het. Heerlijk gegeten. Het was ook de beste pastel de nata ooit. 👌 Saboroso is voor mij de beste restaurant hier in de omgeving op thuisbezorgd.nl.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dorade was uitstekend klaargemaakt en zodanig verpakt dat de vis bij thuiskomst warm was. De Pastel de Nata waren iets te lang gebakken (deeg zag een beetje zwart) maar de smaak was goed.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond weer genoten van het eten van Sabaroso. Normaal zitten we hier heel graag toen de restaurants nog open mochten. Maar ook met de bezorg/afhaal mogelijkheden weten ze ons toch weer te verrassen en blij te maken. Het zijn lieve warme mensen, altijd heerlijk eten en goede wijnen. Aanrader!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke maaltijden bezorgen ze bij Saboroso, daarnaast ook nog eens supersnel bezorgd. Helemaal top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het was heerlijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke steak, alles warm en zeer smakelijk bezorgd!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten en een hele goede service!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Ook goed rekening gehouden met onze extra wensen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk: Verschrikkelijk lekker! Kwalitatief goed eten, met liefde gemaakt. En supersnelle bezorging.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We kijken er naar uit om weer in het restaurant te mogen komen. Maar het was een prima alternatief om de maaltijd op te halen . Kwaliteit van het eten is echt prima. De vriendelijkheid van jullie is echt top . Tot snel weer